Marc-Kuyer-photography-portretfotografie-portretfotograaf-bedrijfsfotografie-reclame-fotograaf-utrecht

Voor Saartje kinderopvang, heb ik de nieuwe reclamecampagne “Wij zijn Saartje!” gefotografeerd.
Met de nieuwe reclamecampagne wil Saartje kinderopvang laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan.

Lees meer…

12 Aug 2014 Posted by: Comments: 0 In: blog, product Tags: , , , , , ,

Zintuigen - Marc Kuyer photography Utrecht - product en portretfotograaf

Liz Kuiper, student aan Academie Artemis, heeft mij benaderd om haar te helpen met een opdracht voor haar opleiding.

Voor haar project was ze opzoek naar een fotograaf die kan helpen met het vertalen van haar concept.
Via internet kwam ze mijn werk tegen en mijn stijl en de technische aspecten in mijn foto’s sprak haar aan en stuurde mij een e-mail met als onderwerp “Brutale vraag”.

Lees meer…

professioneel_portretfotograaf_Utrecht_portretfotografie_leidsche_rijn

 

Joke van Eck is ritueelbegeleider, rouwconsultant en docent. Sinds 2005 is Joke zelfstandig ondernemer en vanuit haar onderneming, Markant, begeleidt of biedt Joke hulp aan mensen, op (grens)momenten in hun leven die het waard zijn om aandachtig bij stil te staan.

Omdat de foto’s op haar website en social media profielen niet de professionele uitstraling had die ze graag wil, heeft ze mij benaderd, of ik voor haar professionele portretfoto’s kon maken. Nadat we enkele wensen hadden besproken hebben we een afspraak gemaakt.

Lees meer…

TabletMenukaart.nl-Marc_Kuyer_photography_professioneel_productfotograaf_Utrecht_productfotografie_leidsche_rijn

 

Afgelopen week druk bezig geweest met het fotograferen van de Bestelkiosk voor Tabletmenukaart.nl.

Het bedrijf Tabletmenukaart.nl introduceert aanstaande maandag 13 januari 2014, op de Horecava de Bestelkiosk, een innovatieve en betaalbare bestelkiosk met geïntegreerde betaalterminal voor de fastservice. Met de Bestelkiosk kunnen klanten van o.a. snackbars, pizzeria’s en wegrestaurants hun bestelling plaatsen op een terminal en deze pinnen, waarna de bestelling naar de keuken wordt gezonden.

Lees meer…

iTre_olijfolie-wit_Marc_Kuyer_photography_professioneel_productfotograaf_Utrecht_productfotografie_leidsche_rijn

Wijncard.com, heeft mij benaderd om een nieuwe delicatesse lijn te fotograferen. Op Wijncard.com koop je het origineelste wijncadeau van Nederland. Zonder dat je de deur uit hoeft en kom je altijd goed voor de dag! Met een Wijncard geef je de ontvanger de vrijheid om zelf het perfecte cadeau te kiezen uit meer dan 200 wijnen, champagnes en de mooiste accessoires. Prachtige producten uit alle mogelijke wijnlanden en in elke prijsklasse. Lees meer…

Berte_Bogers_Marc-Kuyer-photography_professioneel_portretfotograaf_Utrecht_portretfotografie_leidsche_rijn

 

Berthe Bogers heeft mij aan het einde van de zomer benaderd voor portretfoto’s. Berthe is vertaler van beroep en had nieuwe foto’s nodig voor o.a. haar Linkedin profiel. Mijn advies was strakke, moderne portretfoto’s te maken met een witte achtergrond, ideaal voor een professionele uitstraling op Linkedin.
Berthe gaf aan dat ze niet graag voor de camera staat en dat ze liever geen foto’s met witte achtergrond wil, “een witte achtergrond is zo statisch en het pas niet bij me, ik ben liever in de natuur“.

Lees meer…